Eskişehir’de, kimlik kontrolü için durdurulan alkollü bir şahıs, emniyet ekipleri memuruna ‘Bana beyefendi de’ diyerek mukavemet gösterdi. Olay yerine takviye ekipler sevk gerçekleşti ve şahıs gözaltına alındı.
Eskişehir’de şüphe üzerine kimliğini kontrol etmek isteyen emniyet ekipleri memuruna, “Bana beyefendi de” diyen ve ekibe mukavemet göstermesi sebebiyle gözaltına alınan alkollü şahsa işlem yapıldı.
Olay, dün gece saatlerinde Ulus Anıtı’nın çevresindeki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, emniyet ekipleri ekipleri durumundan şüphe ettikleri bir şahsın kimliğini kontrol etmek istedi. Şahsın kimliğini ibraz etmek istememesi üzerine ekipler ile arasında gerginlik çıktı.
“Bana beyefendi de” dedi, bir türlü sakinleştirilemedi
Alkollü olduğu anlaşılan şahıs bir emniyet ekipleri memuruna, “Bana beyefendi de” dedi. Şahsın tüm çabalara rağmen sakinleştirilememesi sebebiyle takviye emniyet ekipleri ekibi istendi. Yapılan anons üzerine olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü’ne Motorize Yunus Timleri sevk gerçekleşti. Ekiplerce gözaltına alınan şahsa emniyet ekipleri ekibine mukavemet başta olmak üzere çeşitli maddelerden işlem yapıldığı öğrenildi.
Yaşananlar, olay yerine yakın bir noktada ikamet eden vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kayıt altına alındı. – ESKİŞEHİR
Eskişehir’de Alkollü Şahıs Polisi Engellemeye Çalıştı ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Haberler, Güncel Haberler, Son Dakika, Haber Oku gibi içerikler için bizi takip edin.
İlgili İçerikler
Eskişehir’de, kimlik kontrolü için durdurulan alkollü bir şahıs, emniyet ekipleri memuruna ‘Bana beyefendi de’ diyerek mukavemet gösterdi. Olay yerine takviye ekipler sevk gerçekleşti ve şahıs...
Bir yanıt yazın